Wie zijn we

Silentis helpt afscheid nemen

Silentis is een portaalsite voor iedereen die met een overlijden geconfronteerd wordt. Alle aspecten van een overlijden komen aan bod, net zoals een aantal thema’s voor zij die hun begrafenis op voorhand willen regelen.


Wij willen u

  • Relevante up-to-date informatie bezorgen aangevuld met enkele nieuwsitems of trends die zich voordoen in de uitvaartsector.
  • De snelste weg naar een begrafenisondernemer in uw buurt tonen aangezien een overlijden vaak plots plaatsvindt en een bepaalde urgentie heeft.

Wat kan u bij ons vinden

  • Objectieve informatie over alle relevante thema’s die van belang zijn bij een overlijden of de uitvaart, van het regelen van de begrafenis of crematie, het kiezen van het rouwdrukwerk en een grafmonument tot de uitvaartkosten. Onze overzichtelijke checklist zorgt er bovendien voor dat u geen enkele belangrijke stap over het hoofd ziet na het overlijden van een dierbare.
  • Antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze uitgebreide FAQ-pagina.
  • Een handige tool om snel en eenvoudig een begrafenisondernemer in uw buurt te vinden. Uw begrafenisondernemer kan ook antwoorden formuleren op vragen waarop u bij Silentis het antwoord niet kan terugvinden.

Wij doen beroep op

Begrafenisondernemers in heel Vlaanderen die ons voorzien van informatie,
maar die ook hun contactgegevens ter beschikking stellen in onze tool.


Wilt u als begrafenisondernemer ook aanwezig zijn op Silentis en extra in de kijker staan? Dan kan u op onze adverterenpagina terecht.

Silentis